Saltar a continguts

Penya Blaugrana Sant Cugat del Vallès

Navegació

Menú principal

Notícies

09/10/2015
WUPCity, el nou canal de comunicació a mida

A partir d’ara farem servir WUPCity per rebre les comunicacions dels nostres esdeveniments al mòbil.

Què és WUPCity?
És una aplicació d'alertes, GRATUÏTA, per a dispositius mòbils, compatible amb els sistemes Android i iOS (Apple). Cada alerta és un WUP (pronunciat “guap”) i pots escollir els temes dels que vol estar informat.

Per a què ho utilitzarem?
WUPCity serà juntament amb els altres canals de comunicació, una nova eina de comunicació oficial de l’entitat on us informarem del què fem, quan ho fem i on ho fem.

On em puc descarregar l'aplicació?
L'aplicació està disponible a l'Apple Store i a Google Play. I ÉS GRATUÏTA!! :D

Com la configuro?
Un cop us hagueu instal•lat l’aplicació als vostres mòbils, heu d’anar a la classificació d' Esports, un cop a dins, entrar a la nostra entitat i allà ja podeu seleccionar les vostres preferències de tot el que fem fent un check (clicant/pitjant) a les “boletes” corresponents.

A què em puc subscriure?
Per a la nostra entitat tenim els següents grups d’informació:

- Escola de Futbol: On es pot rebre informació sobre els Campus, els Equips (Alevins, Amateur, Benjamins, Cadets, Infantils, Juvenils i Escola) i Informació general.

- Àrea Social: On es pot rebre informació sobre Esdeveniments (Actes puntuals i Entrades Finals) i Informació General (Socis, Avantatges, Notícies Penya, Autocar Camp Nou i Entrades Mini Estadi).


Esperem que aquesta nova eina us sigui d'utilitat i us apropi més a les activitats de l’entitat.
Per qualsevol consulta podeu contactar amb directiva@pbsantcugat.com o amb la Penya en hores d'oficina (dimarts i dijous de 18:00 a 20:00).

Imatge de complement

 

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats