Saltar a continguts

Penya Blaugrana Sant Cugat del Vallès

Navegació

Menú principal

Torneig

La passada nit de dissabte a diumenge va tenir lloc la primera edició del torneig nocturn mixt per a joves que ha coorganitzat la Penya Blaugrana de Sant Cugat, juntament amb l’empresa Teampartners. Han col•laborat en aquesta iniciativa molt activament La Creu Roja i l’ajuntament de Sant Cugat.
La finalitat d’aquest torneig era oferir un proposta pedagògica en un ambient esportiu i nocturn. Els tallers de Creu Roja treballaven en 4 aspectes diferents: la igualtat entre sexes, com fer begudes saludables i alhora divertides, participar en un joc de l’alimentació on es reflexiona sobre els hàbits alimentaris i el darrer taller consistia en baixar en patinet amb unes ulleres que distorsionaven la vista per simular els efectes de l’alcohol en la conducció.

Classificació equips primer torn: de 1r d’ESO a 3r d’ESO

1. Gutterballs
2. Vodzka Juniors
3. Tetesikos
4. Levante la mano
5. The Nick Martin Team
6. Dream Team
7. Gofres10
8. Truxis


Classificació equips segon torn: de 4t d’ESO a 2n de Batxiller

1. Joga Bonito
2. Nothingham Prisa
3. Minavo de Kiev
4. Pachengueros FC
5. Black Sabers

La festa, l’esport i el “bon rotllo” entre tots els equips van ser la tònica predominant durant tota la nit.
La igualtat esportiva en el segon torn va ser tan alta que es va haver de decidir el primer classificat mitjançant llançament de penals, un cop que es va exhaurir el temps per aconseguir el ”gol d’or” .
A les 3:330h del diumenge 27 d’abril va finalitzar el 1r torneig nocturn mixt, “enganxa’t als bons hàbits”
L’organització fa una valoració molt positiva de l’esdeveniment ja que s’ha aconseguit una alta participació: 13 equips inscrits, 132 jugadors, i una gran quantitat de públic que també van participar de les activitats gestionades per Creu Roja.
Tots els participants van guanyar una medalla i els dos primers equips classificats de cada grup van rebre una copa. A més, es va realitzar un sorteig amb regles que la PBSC havia aconseguit per aquest esdeveniment.
A continuació la llista dels equips guanyadors dels premis que va sortejar la Penya Blaugrana de Sant Cugat:

• Black Savers: Invitació Refresc i Entrepà a la seu de la Penya Blaugrana de Sant Cugat, al carrer Sant Domènec 15
• Truxis: Bossa Ferrari
• Nothingham Prisa: Samarreta FC Barcelona signada pels seus jugadors
• Dream Team: Bolígrafs (gentilesa Departament Penyes FC Barcelona)
• Tetesikos: Fotos adhesives Barça
• Minavo de Kiev: Bossa Ferrari
• Vodzka Juniors: Bossa Ferrari
• Guterballs: Pilota FC Barcelona signada pels jugadors (gentilesa Departament Penyes FC Barcelona)
• Gofres10: Bossa
• The Nick Martin Team: Entrades per anar a veure un partit del FC Barcelona al Camp Nou la temporada 2014/2015 (1 entrada gentilesa Departament Penyes FC Barcelona)
• Levante la Mano: Pilota FC Barcelona signada pels jugadors (gentilesa Departament Penyes FC Barcelona)
• Joga Bonito: Fotos adhesives Barça
• Pachengueros FC: Bossa Ferrari

Imatge de complement
Imatge de complement
Link
Excel·lent acceptació del 1r Torneig Mixte de Futbol 7 Enganxa't als Bons Hàbits

 Sensibilització Aquesta iniciativa de càracter lúdic, esportiu i de sensibilització, adreçada a nois i noies de 1r d'ESO a 2n de Batxillerat, ha comptat amb 140 joves. Ha començat a les 9 de la nit i ha acabat a les 3.30 de la matinada
L'equip Gutterballs, en la categoria de 1r a 3r d'ESO, i el Joga Bonito, en la de 4t d'ESO a 2n de Batxillerat, han estat els guanyadors del primer Torneig Mixte de Futbol 7 Enganxa't als Bons Hàbits, que han coorganitzat la Penya Blaugrana Sant Cugat i l'empresa Teampartners (que gestiona l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom, OMET) aquest dissabte 26 d'abril, al Camp Municipal de Futbol de Can Magí. El torneig ha començat a les 9 de la nit i ha acabat a les 3.30 de la matinada. Tots els participants, uns 140, han rebut una medalla i una samarreta commemorativa.

La classificació final dels 8 equips que han participat en la categoria de 1r a 3r d'ESO ha estat la següent: Gutterballs, Vodzka Juniors, Tetesikos, Levante la mano, The Nick Martin Team, Dream Team, Gofres10 i Truxis.

Els 5 equips que han jugat en la categoria de 4t d'ESO a 2n de Batxillerat han finalitzat en la següent classificació: Joga Bonito, Nothingham Prisa, Minavo de Kiev, Pachengueros FC i Black Sabers.

Aquesta activitat, de càracter lúdic, esportiu i de sensibilització, ha estat adreçada a nois i noies de 12 a 18 anys, dels centres escolars de Sant Cugat, entitats esportives i culturals, casals i centres cívics per a joves, i ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament i la Creu Roja.

Èxit organitzatiu i de resposta dels joves
L'organització havia previst un màxim de 16 equips (8 equips per categoria), formats per entre 9 i 12 jugadors, amb un mínim de 3 noies o nois per equip. Finalment, tot i ser la primera edició, s'hi han inscrit 13.

Joan Carles Galofré, vicepresident de la Penya Blaugrana Sant Cugat i el que ha dissenyat aquesta iniciativa, ha assenyalat que "la valoració que en fem és molt positiva. La resposta dels joves ha estat molt bona. Era un repte fer, per primera vegada, un torneig de futbol 7 nocturn i mixte amb un objectiu clarament pedagògic, el de conscienciar als joves dels bons hàbits alimentaris i de les begudes alcohòliques. Hi ha hagut molt bon ambient". Galofré ha avançat que està previst que aquesta activitat tingui continuïtat.

Tallers de sensibilització
Durant el torneig, l'organització també ha ofert 4 tallers de sensibilització de la Creu Roja: begudes saludables, hàbits en l'alimentació i baixada amb patinet per simular els reflexos de quan s'ha begut. La finalitat d’aquest torneig ha estat pedagògic.

La Festa de la Infància, el dissabte 14 de juny
La Penya Blaugrana Sant Cugat organitzarà per quart any consecutiu la Festa de la Infància, al Camp Municipal de Futbol de Can Magí. Serà el dissabte 14 de juny, de 10 a 14 hores. Es tracta d'una activitat per a nens i nenes i és gratuïta.

Imatge de complement
Link
El 1r Torneig Nocturn Mixt de la Penya Blaugrana reuneix 140 adolescents

El 1r Torneig Nocturn Mixt de futbol 7 ha reunit un total de 13 equips i 140 nois i noies d'entre 12 i 18 anys a la ZEM de Can Magí aquest dissabte de nou de la nit a dos quarts de quatre de la matinada. El primer torn comprès entre les edats de 1r d'ESO a 3r d'Eso ha tingut el Gutterballs com a guanyador, mentre que en el segon torn, amb alumnes de 4t d'ESO a 2n de Batxillerat l'ha guanyat el Jogo Bonito.

 

Imatge de complement

La pagina que podeu veure al diari del torneig.

Imatge del diari
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats