Saltar a continguts

Penya Blaugrana Sant Cugat del Vallès

Navegació

Menú principal

Torneig

Imatge de complement
Ampliar imatge
Entrega de Samarretes del F.C.B. als equips guanyadors
Equip dels Xiripitiflauticos

El dimecres 29 d’abril va tenir lloc el lliurament de les dues samarretes que el FC Barcelona ha cedit a la Penya Blaugrana de Sant Cugat en motiu del 2n Torneig Mixt per a Joves de Sant Cugat, “enganxa’t als bons hàbits”
Les samarretes es van lliurar als equips que tenien els noms més originals.
Els guanyadors van ser els “7 de futbol” i els “Xiripitifláuticos”.
Jugadors dels dos equips van rebre l’extraordinari regal de mans de les autoritats presents. Alguns del joves que van anar al lliurament: Lucía Gallego, Camilo Morales i Pablo Martínez de Treviño García (dels Xiripitifláuticos); i Joan Pujol, Pere Pujol i Júlia Pré (dels 7 de futbol).

Va obrir els parlaments el president Félez que va agrair l’assistència dels presents i va excusar al Sr. Xavi Requeno Gerent de l’empresa Teampartners i Coorganitzador del torneig, que per motius personals no va poder assistir-hi. El Sr. Pepe Ontiveros en representació de la UIC es va mostrar molt satisfet de l’èxit del Torneig i va encoratjar l’organització a ampliar el format en la propera edició per donar cabuda als joves que en aquesta no van poder participar, i va refermar el compromís de la UIC en els valors de la salut i els bons hàbits entre els adolescents santcugatencs. El directiu Castellà, en representació del FC Barcelona va lloar la gran tasca que està duent a terme la PBSC i que es molt reconeguda dins del FC Barcelona. Va tancar els parlaments el regidor Grangé, que es va mostrar molt satisfet pel gran èxit del torneig i va incidir en el fet de que també els joves poden gaudir de la nit d’una forma diferent, tot barrejant la salut i esport.

Imatge de complement
Ampliar imatge
Equip dels 7 de Futbol
Imatge de complement
Ampliar imatge
Personalitats assistents al acte

Foto personalitats, de dreta a esquerra: Julio de Paz (expresident PBSC), Pau Pulido (Vicepresident 2n PBSC), Josep Maria Félez (President PBSC), Pepe Ontiveros (Gerent Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la UIC), Raül Grangé (regidor de Serveis Socials i Joventut), Josep Castellà (Directiu FC Barcelona), Josep Solà (Directiu PBSC), Joan Carles Galofré (Vicepresident 1r i Coordinador del Torneig) 

Guanyadors del 2n torn
Ampliar imatge

Dissabte 11 d’abril va tenir lloc la segona edició del Torneig Mixt Nocturn per a Joves de Sant Cugat, coorganitzat per la Penya Blaugrana de Sant Cugat i l’empresa Teampartners.
Aquest torneig té com a finalitat fer reflexionar als joves sobre uns determinats hàbits de consum i la transmissió d’uns valors i pràctiques saludables entre els adolescents, i per aconseguir-ho, els equips participants, en el seus temps de descans entre partit i partit, van passar per unes activitats lúdiques complementàries.
Tots els participants van rebre una medalla, i una samarreta. Els tres primers classificats de cada torn va rebre també una copa.
El torneig va començar a les 21:00h i va finalitzar a prop de les 3:30h.
Es van sortejar dues pilotes cedides pel FC Barcelona, i també per gentilesa del Barça dues samarretes del FC Barcelona que es van lliurar als equips amb els noms més originals. Les samarretes es lliuraran properament ja que encara no estaven signades pels jugadors del primer equip.
El regidor de Serveis Socials, Sanitat, Joventut i Habitatge, Raül Grangé va acompanyar una bona estona la vetllada lúdic-esportiva, i es va mostrar molt satisfet de la gran acollida que havia tingut entre els joves.
L’ajuntament ha col•laborat en aquest torneig, i la UIC (Universitat Internacional de Catalunya) l’ha patrocinat. A més, la UIC va repartir 400 bosses amb obsequis entre els joves participants i assistents

En aquesta segona edició han participat 180 joves i han quedat 6 equips en llista d’espera, i a molts altres ja per telèfon se’ls va comunicar que ni tan sols fessin la inscripció per quedar-se en llista d’espera.

Els equips guanyadors del primer torn van ser:
1r classificat: B. Lines
2n classificat: Joves 0,0
3r classificat: Osmalos

Els equips guanyadors del segon torn van ser:
1r classificat: Xiripitifláuticos
2n classificat: Los TGV
3r classificat: Jajaja

Imatge de complement
Imatge de complement
Link
Èxit total del segon Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 Enganxa't als Bons Hàbits
L'organització es planteja fer canvis en el format perquè "tothom pugui gaudir d'aquesta jornada festiva"

 En tan sols dues edicions, la Penya Blaugrana Sant Cugat i Teamparners, l'empresa que gestiona l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) i també el Camp Municipal de Futbol de Can Magí, entre d'altres instal·lacions esportives municipals, han aconseguit que el Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 Enganxa't als Bons Hàbits ja sigui una activitat de referència a la ciutat. Després de l'èxit de la primera edició, enguany ho ha tornat a ser. Joan Carles Galofré, vicepresident de la Penya Blaugrana Sant Cugat i ideòleg d'aquesta iniciativa, ha assegurat al TOT Sant Cugat que aquesta activitat "s'ha consolidat de forma definitiva. Estem molt contents". Aquesta activitat s'ha celebrat aquest dissabte, 11 d'abril, a la nit (de nou de la nit a 3 de la matinada) al Camp Municipal de Futbol de Can Magí.

Aquest torneig té com a finalitat la reflexió sobre uns determinats hàbits de consum i la transmissió d’uns valors i pràctiques saludables entre els i les adolescents i, per aconseguir-ho, els equips participants, en el seus temps de descans entre partit i partit, han fet unes activitats lúdiques complementàries (tallers) dissenyades per l'empresa 1Segon.

L'organització ha ofert un màxim de 16 equips (format per entre 9 i 12 jugadors, amb un mínim de 3 jugadores per conjunt), 8 conjunts per cada torn. Els dos torns s'han omplert i, a més, hi ha hagut fins i tot una llista d'espera. Cada equip ha jugat un mínim de 3 partits. El primer torn, s'ha jugat de les nou a les dotze de la nit, hi han jugat escolars de 1r d’ESO a 3r d’ESO, i el segon torn, de les dotze de la nit a les tres de la matinada, ha estat reservat per a estudiants de 4t d’ESO a 2n de Batxillerat. Entre els dos torns hi han jugat uns 180 santcugatencs.

Els tres primers classificats del primer torn han estat B. Lines, Joves 0,0 i Osmalos, i els del segon torn, Xiripitifláuticos, Los TGV i Jajaja. Aquests sis equips s'han endut un trofeu i els 180 participants, una medalla.

Aquest campionat s'ha dirigit a nois i noies d'entre 12 i 18 anys, que estan estudiant l'ESO o el batxillerat, i que estudien als centres escolars de Sant Cugat, així com els joves que pertanyen a entitats esportives i culturals, centres cívics o casals. Cada equip ha pagat 30 euros d'inscripció i tots els inscrits han rebut una samarreta commemorativa. També hi ha hagut servei de bar i restauració i quatre vestidors amb dutxes.

Replantejament

L'èxit d'aquestes dues primeres edicions del Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 Enganxa't als Bons Hàbits fa que l'organització es plantegi fer canvis en el format del 2016 amb el clar objectiu, segons Joan Carles Galofré, "que tothom pugui gaudir d'aquesta jornada festiva"

La UIC, el patrocinador

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC) ha estat el primer patrocinador del Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 Enganxa't als Bons Hàbits, que també ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat.

Entre els assistents, l'organització ha sortejat dues pilotes del FC Barcelona, i la pròxima setmana lliurarà dues samarretes del FC Barcelona als equips amb el nom més original.

Imatge de complement
Link
175 joves participen en el 2n Torneig Nocturn Mixt de futbol

 El 2n Torneig Nocturn Mixt de la Penya Blaugrana Sant Cugat reuneix 175 joves d'entre 12 i 18 anys en una competició que s'ha allargat fins a les tres de la matinada de la nit de dissabte a diumenge. El torneig ha combinat el futbol amb tallers psicopedagògics en què s'ha volgut conscienciar els participants dels perills de l'alcohol i les drogues.

L'èxit participatiu d'aquesta segona edició ha quedat evidenciat amb el ple d'equips i l'existència de sis conjunts més en reserva per si fallava algun. Des de les nou de la nit fins a les tres de la matinada i en dos torns, els 175 joves participants han pogut conèixer, mitjançat quatre tallers, els perills del consum d'alcohol i drogues gràcies a la iniciativa de l'empresa '1 Segon'.

El vicepresident de la Penya Blaugrana Sant Cugat i organitzador del torneig, Joan Carles Galofré, destaca el ple de participants i el suport a aquesta iniciativa.

El regidor de Serveis Socials i Joventut, Raul Grangé, ha destacat que és molt important que els joves coneguin altres formes de diversió.

Pel que fa els guanyadors, el primer torn, amb joves de 12 a 15 anys, Blines ha estat el guanyador, mentre que en la franja dels 16 als 18 anys, Xiripitiflauticos s'ha endut la victòria, en un torneig amb 16 equips.

Imatge de complement
Link
Èxit d'inscripció en el 2n Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 Enganxa't als Bons Hàbits

La primera edició del Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 Enganxa't als Bons Hàbits ja va ser un èxit.

La Penya Blaugrana Sant Cugat i Teamparners, l'empresa que gestiona l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), han aconseguit omplir els dos torns de la segona edició del Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 Enganxa't als Bons Hàbits, que se celebra aquest dissabte, 11 d'abril, a la nit (de nou de la nit a 3 de la matinada) al Camp Municipal de Futbol de Can Magí.

 

Aquest campionat està dirigit a nois i noies d'entre 12 i 18 anys, que estan estudiant l'ESO o el batxillerat, i que estudien als centres escolars de Sant Cugat, així com els joves que pertanyen a entitats esportives i culturals, centres cívics o casals. Les inscripcions (30 euros per equip) per participar-hi es van tancar el dimarts 7 d'abril, i en tots dos torns hi ha, fins i tot, llista d'espera. L'organització oferirà també servei de bar i restauració i quatre vestidors amb dutxes. Tots els inscrits rebran una samarreta commemorativa, i l'equip amb el nom més original rebrà un premi especial. A més, l'organització farà un sorteig entre els participants, amb una samarreta del FC Barcelona, pilotes i altres obsequis de Barça.

 

Aquest torneig té com a finalitat la reflexió sobre uns determinats hàbits de consum i la transmissió d’uns valors i pràctiques saludables entre els i les adolescents i, per aconseguir-ho, els equips participants, en el seus temps de descans entre partit i partit, passaran per unes activitats lúdiques complementàries.

Dos torns

El segon Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 Enganxa't als Bons Hàbits es jugarà, com l'any passat, que també va ser tot un èxit, en dos torns:

 

-1r: de 21 a 00:00 hores. Jugadors de 1r d’ESO a 3r d’ESO (8 equips, amb un total de 90 jugadors).
-2n: de 00:00 a 3:00 hores. Jugadors de 4t d’ESO a 2n de Batxillerat (8 equips, amb un total de 90 jugadors).

 

L'organització ofereix un màxim de 16 equips i cada equip haurà d'estar format per entre 9 i 12 jugadors, amb un mínim de 3 jugadores per conjunt). Tots els equips participants hauran de tenir un delegat o delegada major d'edat. Cada equip jugarà un mínim de 3 partits i cada enfrontament durarà 20 minuts.

La UIC, el patrocinador

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC) serà el primer patrocinador del Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 Enganxa't als Bons Hàbits.

Imatge de complement
Link
La 2a edició del torneig mixt nocturn de la Penya Blaugrana reuneix 16 equips

La 2a edició del torneig nocturn mixt que organitza la Penya Blaugrana Sant Cugat la matinada del dissabte a diumenge a la ZEM de Can Magí ha tancat amb 16 equips, el nombre màxim d'inscrits . L'objectiu del torneig és sensibilitzar els joves dels beneficis de la pràctica esportiva.

El torneig tindrà el mateix format de competició que en la seva primera edició amb equips formats entre nou i 12 jugadors, i amb un mínim de tres noies per equip. Els partits seran de 20 minuts i els nois i les noies participants han de tenir entre 12 i 18 anys, amb un delegat major d'edat.

El vicepresident de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Joan Carles Galofré, destaca la consolidació del torneig en aquesta segona edició.

La competició s'inicia a les nou de la nit i finalitza a les tres de la matinada. En l'organització del torneig hi col·labora l'Ajuntament i la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), com a patrocinador.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats