Saltar a continguts

Penya Blaugrana Sant Cugat del Vallès

Navegació

Menú principal

Presentació

Imatge de complement
Ampliar imatge
Acte de Presentació a l'Ajuntament el darrer dimecres, 19 de Abril del 2017

Dimecres 19/4 va tenir lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament la presentació de la 4a Edició del Torneig Nocturn de Futbol 7 Mixt per a Joves de Sant Cugat, "Enganxa’t als bons hàbits" co-organitzat per la Penya Blaugrana de Sant Cugat i l’empresa Teampartners.

Aquest torneig de futbol, que se celebrarà el dissabte 6 de maig, té com a objectiu informar als joves mitjançant uns tallers que es duen a terme durant els temps de descans. S’utilitza el futbol com a eina de reclam per poder fer arribar la informació que aquest any va dirigida al voltant dels bons hàbits alimentaris, el perill del consum d’alcohol i altres substàncies durant l’adolescència.

Durant els parlaments es va deixar constància de la consolidació d’aquest esdeveniment i de lo important que és la conscienciació dels joves i de que disposin de la màxima informació possible.
Es vol oferir una proposta d’oci nocturn diferent, on l’esport sigui l’objectiu vehicular.
També es va donar molta importància al fet de que els equips han de ser obligatòriament mixtes. Moltes noies abandonen l’esport a l’arribar a l’adolescència.

Els jugadors de 1r d’ESO a 3r d’ESO jugaran a la instal•lació de Can Magí, i els de 4t d’ESO a 2n de Batxillerat ho faran a la ZEM de la Guinadera. Tenim previst que hi participin un total de 24 equips amb uns 300 jugadors.

Se li dóna molta importància al fet de que per segon any les Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà patrocinin aquest torneig.
Aquest any a més, l’empresa VAS col•labora oferint 70 salts en llits elàstics a les seves instal•lacions per 6 equips l’endemà del torneig.

D’esquerra a dreta a la foto:

• Xavi Requeno Gerent Teampartners (Co-organitzador juntament amb penya Blaugrana Sant Cugat))
• Manel Taboada Escoles Universitaries Gimbernat i Tomas Cerda (patrocinador)
• Josep Maria Félez President Penya Blaugrana Sant Cugat
• Eloi Rovira Regidor de Joventut i Esports de Sant Cugat
• Joan Carles Galofré Vicepresident 1r Penya Blaugrana Sant Cugat
• Josep Castellà Directiu FC Barcelona

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats