Saltar a continguts

Penya Blaugrana Sant Cugat del Vallès

Navegació

Menú principal

La Festa

Imatge de complement
Ampliar imatge

6a Edició de la Festa de la Infància 2016

Mig miler de nens i nenes van participar aquest passat diumenge 12 de juny al camp municipal de Can Magí de les diferents activitats que la Penya Blaugrana de Sant Cugat els hi havia preparat conjuntament amb diferents entitats.
Utilitzant l’esport com a eina, els diferents tallers volien transmetre una sèrie de valors, entre els que es destaquen la cultura del reciclatge i la igualtat de gènere.
Els recents campions europeus d’acrobàcies en arts marcials MAC van realitzar tallers explicant diverses tècniques de defensa personal. Van realitzar l’exercici amb el que competiran el mes de juliol als EEUU on lluitaran per aconseguir el títol mundial en la especialitat.
Les escoles Gerbert d’Orlhac, Collserola, Santa Isabel i Thau van participar en un campionat de futbol 7 en les categories de 3r i 4t de Primària.
Els nens i les nenes es van poder refrescar gràcies a la festa de l’escuma que va servir per finalitzar la diada.

Foto “pilota Àlex” d’esquerre a dreta: Eloi Rovira (regidor esports Sant Cugat), Josep Maria Félez (president PBSC), Àlex López (Cap d’Esports Tot Sant Cugat), i Joan Carles Galofré (vicepresident PBSC).

La jornada la va conduir, un any més i de forma magistral, l’Àlex López.

Imatge de complement
Ampliar imatge
Llista de premiats del sorteig
Imatge de complement
Ampliar imatge
Entrega de les botes a Júlia Wells
Imatge de complement
Ampliar imatge
Entrega de les botes a David Fernandez
Imatge de complement
Ampliar imatge
Entrega de les ulleres de Realitat virtual a Joan Escofet

Joan Escofet recull les ulleres de realitat virtual “ImmersiON Vrelia” de mans del col•laborador de la Festa de la Infància, Joan Bigorra de Generali Assegurances.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats