Saltar a continguts

Penya Blaugrana Sant Cugat del Vallès

Navegació

Menú principal

Cavalcada 2016

Imatge de complement
Veure fotogaleria Ampliar imatge
Cavalcada 2016
La Natura

Aquest any totes les carrosses estaven ambientades amb un tema comú: la Natura. Així doncs, la carrossa de la Penya es va convertir en la muntanya de Montserrat que va ser l’admiració de tothom.
Una comissió de pares va ser l’encarregada de dur a terme aquest disseny, muntatge i organització, tot, sota l’excel•lent direcció del directiu de l’entitat Guillem Lardin.
Uns 30 nens socis van ser els afortunats que van participar en el recorregut on es van llençar prop de 300Kg de caramels.

Des de la Junta Directiva, volem agrair la seva col•laboració a totes les persones, entitats i empreses que ens han ajudat a preparar i promoure la Cavalcada de Reis i molt especialment a la Comissió de la Cavalcada, formada per:

Guillem Lardín
J. Jorge Cruz
Natalia Escudero i Jordi Rodriguez
Mar Pérez
Paola Godoy i Edison Campo
Raquel Oletta i Tullio Tramazaygues
David Mestres
Mireia Gimenez i David Carrasco
Carol Martinez
Joan Mir
Paco Guerrero

sense ells i elles no hauria estat possible aquest esdeveniment.


També volem aprofitar aquest espai per agrair la participació i col•laboració de tots els pares i mares que van ajudar el mateix dia 5 en el muntatge de la carrossa.

I finalment volem destacar l’actitud fantàstica de tots els nens que van aguantar tot el recorregut sense queixar-se ni un sol moment i que van gaudir de la màgia de la nit de Reis en primera persona.

Moltes gràcies a tots. Us hi animem a que l’any vinent en formeu part.
 

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats