Saltar a continguts

Penya Blaugrana Sant Cugat del Vallès

Navegació

Menú principal

XXXIV Aniversari

Pastis d'Aniversari
Ampliar imatge Link
Cel·lebracio a la Masia
17 de Novembre del 2013

El diumenge 17 de novembre, la Penya Blaugrana de Sant Cugat va celebrar el seu 34è aniversari en el restaurant La Masia. Van assistir a l’acte 120 persones.
Una vintena de penyes barcelonistes han participat de la celebració. Concretament han estat Caldes de Montbui, Granollers, Castellar del Vallès, Mollet del Vallès, 1900 de Terrassa, Santa Perpetua de Mogoda, Cerdanyola del Vallès, La Llagosta, Poble Nou Sabadell, Llinars del Vallès, Montmeló, Parets del Vallès, Ripollet, Ramon Llorenç de Rubí, Figaró Montmany, Badia del Vallès, Santa Coloma i Solera de Calella.

Entre les autoritats presents, cal destacar la presencia de Mercè Conesa, alcaldessa; Josep Ramón Vidal Abarca, directiu responsable de l’Àrea Econòmica i Estratègica (instal·lacions i Seguretat) i de l’Àrea Social del FC Barcelona; Antoni Sanjuan, president de l’Agrupació de Penyes i Clubs del FC Barcelona; Francesc Folguera, directiu delegat de Barcelona de la Federació Catalana Futbol; Antoni Guil, president de la Federació de Penyes del Vallès i alcalde de Montmeló; Joan Vilà, exjugador i membre de l’Associació Barça Jugadors (ABJ) del FC Barcelona; Esther Salat, regidora d’Educació, Universitat i Família; Eloi Rovira, Coordinador d'Entitats Esportives de l'Ajuntament de Sant Cugat; Josep Maria Félez, president de la Penya Blaugrana Sant Cugat. També cal destacar la presència dels expresidents de la PB Sant Cugat, Julio de Paz i Àngel Benito.

El directiu mira-solenc Vidal Abarca va mostrar-se “orgullós” de tots els actes que dur a terme la Penya Blaugrana de Sant Cugat, de la que ell també és soci.

L’Alcaldessa Conesa va ressaltar els nombrosos actes i esdeveniments que organitza i col·labora la Penya, i va comparar l’estreta relació que té el Barça amb Unicef amb la recent assignació per part d’aquesta entitat internacional amb la ciutat de Sant Cugat com ciutat “amiga dels infants”. Ambdues entitats treballes per promocionar i millorar les condicions dels infants. I en aquesta línia també es situa la Penya Blaugrana de Sant Cugat.

El president Félez va lloar la feina feta per totes aquelles persones que han treballat durant tots els 34 anys de vida de l’entitat, i va valorar la feina que està duent a terme en l’actualitat la Junta que ell presideix.

S’han sortejat una quarantena de regals entre els que cal destacar un TV de 32” Sharp i una samarreta del FC Barcelona.

Patrocinadors del Aniversari
Els nostres patrocinadors
Ampliar imatge
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats