Saltar a continguts

Penya Blaugrana Sant Cugat del Vallès

Navegació

Menú principal

Torneig

 

Guanyadors del Premis del Torneig Mixt Nocturn

Imatge de complement
Ampliar imatge

1) Premi "Equip Més Simpàtic" amb 2 Entrades al Museu del Barça, ha estat atorgat al equip "Mandonguilles de la Iaia".

 
Imatge de complement
Ampliar imatge

2) Premi "Equip més divertit" amb 2 Entrades pel Gamper ha estat atorgat al equip "Miraluna 123" del 2n torn,

Imatge de complement
Ampliar imatge

3) Premi "Equip amb el nom més original" amb una Samarreta signada FC Barcelona ha estat atorgat a "Els Petitsuis" del 1er torn.

 
Imatge de complement
Ampliar imatge

4) Premi "Equip amb més noies" amb dues pilotes del FC Barcelona ha estat atorgat a "Los JM" del 2n. torn.

Imatge de complement
Imatge de complement
Ampliar imatge

 A la foto d'autoritats d'esquerre a dreta:

  • Xavi Requeno Coorganitzador esdeveniment i gerent de Teampartners
  • Joan Carles Galofré Vicepresident PBSC
  •  Núria Subirats Escoles Universitàries Gimbernat (patrocinador)
  • Eloi Rovira Regidor d'Esports i joventut Ajuntament de Sant Cugat
  • Jose Maria Félez President PBSC
  • Pau Pulido Vicepresident PBSC
  • Guillem Lardin Directiu PBSC
  • Roger García Directiu PBSC

 

Imatge de complement
Veure fotogaleria Ampliar imatge

La nit de dissabte 16 d'abril ha tingut lloc la 3a edició del torneig nocturn mixt per a joves de Sant Cugat.
Han participat un total de 298 nois i noies repartits en 26 equips, 12 del 1r torn i 14 del segon.

La jornada s'ha desenvolupat sense cap incident i l'èxit de l?esdeveniment fa que aquesta activitat esdevingui un referent entre els joves.
Tots els joves han participat dels tallers "de bons hàbits saludables" que l'empresa "1 segon" http://1segon.cat/ ha dissenyat per aquesta activitat.
Durant els propers dies l'organització publicarà a la web de la Penya Blaugrana de Sant Cugat http://www.pbsantcugat.com i la de Teampartners http://www.teampartners.net/ els guanyadors dels productes que el FC Barcelona ha donat per aquest esdeveniment.
Els premiats s'atorgaran a l'equip més divertit, a l'equip amb el nom més original i a l'equip que ha demostrat un millor Fair Play durant la competició. Els premis són una samarreta del FC Barcelona signada pels jugadors, dues pilotes del FC Barcelona, dues entrades pel Gamper i 2 entrades pel museu del Barça.

Els 4 primers classificats del 1r torn (joves de 1r d'ESO a 3r d'ESO) disputat a la instal·lació de Can Magí han estat:

4t: Notthingam Prisas
3r: Los Angeles Caidos
2n: Les mandonguilles de la iaia
1r: Proassos FC

Els 4 primers classificats del 2n torn (joves de 4t d'ESO a 2n de Batxillerat) disputat a la instal·lació de Can Magí han estat:

4t: Seven Up
3r: Nottingham Prisas
2n: Rayo Vallacayo
1r: Jabalisteam

Imatge de complement
Ampliar imatge
Imatge de complement
Imatge de complement
El Torneig Nocturn Mixt 'Enganxa't als bons hàbits...' torna a ser un èxit
Uns 300 joves de Sant Cugat hi han participat en la nit de dissabte, amb èxit participatiu i organitzatiu

 Uns 300 joves -298- de Sant Cugat han participat en la nit d'aquest dissabte, 16 d'abril, en la tercera edició del Torneig Nocturn Mixt de Futbol-7 'Enganxa't als bons hàbits...', amb èxit participatiu i organitzatiu.

En aquest campionat formatiu, lúdic i esportiu hi han participat 26 equips, el màxim d'equips que ha fixat l'organització, la Penya Blaugrana Sant Cugat i Teampartners, l'empresa que gestiona l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET). La iniciativa s'ha adreçat a joves santcugatencs d'entre 12 i 18 anys (ESO i batxillerat).

El grup de 1r a 3r d'ESO ha jugat al Camp Municipal de Futbol de Can Magí, de 21.00 a 00.00 hores, amb 12 equips. El de 4t d'ESO a 2n batxillerat, a la ZEM La Guinardera, de 22.00 a 01.30 hores, amb 14 equips.

Cada equip ha estat integrat entre 9 i 12 jugadors, dels quals un mínim de 3 havien de ser jugadores. Cada equip ha jugat un mínim de tres partits i els partits eren de vint minuts.

Tots els joves han participat en els diferents tallers de sensibilització de bons hàbits saludables, que ha dissenyat per aquesta activitat l'empresa 1 segon.


Novetats

La principal novetat d'aquesta tercera edició ha estat el fet que la jornada s'ha desenvolupat no només al Camp Municipal de Futbol de Can Magí sinó que també s'ha fet a la ZEM La Guinardera.


Durant els pròxims dies l'organització publicarà a la web de la Penya Blaugrana de Sant Cugat i a la de Teampartners els guanyadors dels productes que el FC Barcelona ha donat per aquest esdeveniment.

Els premiats s'atorgaran a l'equip més divertit, a l'equip amb el nom més original i a l'equip que ha demostrat un millor fair play durant la competició. Els premis són una samarreta del FC Barcelona signada pels jugadors, dues pilotes del FC Barcelona, dues entrades pel Gamper i dues entrades pel Museu del Barça.

Els quatre primers classificats de 1r a 3r d'ESO han estat Proassos FC, Les Mandonguilles de la Iaia, Los Ángeles Caídos i Notthingam Prisas. Per la seva banda, els quatre millors equips de 4t d'ESO a 2n de Batxillerat han estat Jabalisteam, Rayo Vallacayo, Nottingham Prisas i Seven Up.


Galofré: "Hem consolidat aquest projecte de forma absoluta"

Cal destacar la presència, entre d'altres, d'Eloi Rovira, regidor d'Esports i de Joventut de l'Ajuntament de Sant Cugat; Núria Subirà, coordinadora d'estudis del segon grau de les Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà; Josep Maria Félez, president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, i Xavier Requeno, gerent de l'empresa Teampartners.

Joan Carles Galofré, vicepresident de la Penya Blaugrana Sant Cugat, ha assenyalat al TOT Sant Cugat que "hem millorat les dues primeres edicions i estem molt satisfets. Teamparners i la Penya Blaugrana Sant Cugat estem molt involucrats en aquest projecte que s'ha consolidat de forma absoluta. Hem doblat el nombre de participants i d'instal·lacions". Galofré ha destacat el fet que "hem assolit l'objectiu principal que era el de transmetre un tot seguit de valors als joves de Sant Cugat amb aquesta jornada nocturna i mixta, que creiem que és diferent i divertida, i que agrada als joves de Sant Cugat.


Requeno: "Aquesta serà una activitat de referència"

Xavier Requeno, gerent de Teampartners, ha afirmat que "la resposta dels joves ha estat molt gran. Aquesta serà una activitat de referència i que farà de transmissió a noves iniciatives per a la pràctica esportiva dels joves a la ciutat".


Subirà: "M'ha sorprès l'alta participació"

Núria Subirà, coordinadora d'estudis del segon grau de les Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà, ha assegurat que "és una molt bona iniciativa. M'ha sorprès l'alta participació, amb un ambient molt sa i amb joves molt il·lusionats. En el tallers de sensibilització s'han treballat coses que els joves es troben amb el dia a dia i que potser no són conscients del prejudicial que pot arribar a ser.

El tercer Torneig Nocturn Mixt de Futbol-7 "Enganxa't als bons hàbits..." ha estat patrocinat per les Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà.
 

Imatge de complement
Els Proassos i el Jabalisteam guanyen el torneig mixt nocturn de la Penya Blaugrana

Els Proassos i el Jabalisteam guanyen la 3a edició del Torneig Nocturn mixt de Futbol 7, coorganitzat per la Penya Blaugrana Sant Cugat i l'empresa Teampartners. La competició s'ha disputat aquest dissabte a la ZEM de Can Magí i la Guinardera amb prop de 300 nois i noies repartits en 26 equips. La trobada també ha servit perquè que els joves reflexionin sobre el consum de drogues i els trastorns alimentaris.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats