Saltar a continguts

Penya Blaugrana Sant Cugat del Vallès

Navegació

Menú principal

Presentació

Imatge del acte
Ampliar imatge
Acte de Presentació a l'Ajuntament el darrer dijous, 19 de Març del 2015

La presentació va tenir lloc el dijous 19 de Març a les 13:00h a la Sala de Plens del Ajuntament de Sant Cugat.

Hi han estat present les següents personalitats:

• Josep Castellà, Directiu FC Barcelona
• Joan Carles Galofré, Vicepresident Penya Blaugrana de sant Cugat
• Xavier Tizón, regidor d’Esports de Sant Cugat
• Raül Grangé, regidor de Serveis Socials, Sanitat, Joventut i Habitatge
• Pepe Ontiveros, gerent de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat internacional de Catalunya, patrocinadora d’aquest esdeveniment)

En els parlaments, en Joan Carles Galofré ha destacat el gran èxit de l’edició passada, i en aquesta 2n edició es pretén assolir la seva consolidació. Ha recordat la finalitat d’aquest torneig, que no és altre que la de fer reflexionar als joves sobre uns determinats hàbits de consum i la transmissió d’uns valors i pràctiques saludables entre els adolescents. També ha destacat la importància de l’empresa Teampartners en qualitat de coorganitzador d’aquest esdeveniment: “sense ells, avui no estaríem aquí”.

El directiu del FC Barcelona Sr. Castellà ha valorat molt positivament la implicació de l’ajuntament de Sant Cugat en aquest projecte, i ha remarcat la gran tasca que sempre dur a terme la PBSC organitzant esdeveniments originals i sempre amb un caire pedagògic.

El sr. Ontiveros ha manifestat la voluntat de la UIC en donar suport a aquest tipus d’iniciatives. Sempre pensant en l’educació i la reflexió dels joves santcugatencs.

El regidor Grangé ha fet una valoració de la campanya “Pren-te un segon” , que intenta conscienciar als joves en els perills del consum de begudes alcohòliques i estupefaents durant l’adolescència. I com aquest torneig encaixa a la perfecció amb aquesta campanya.

El regidor Tizón a conclòs l’acte agraint a tots els agents implicats la seva dedicació, i com l’esport torna a ser el canal vehiculant per fer arribar als joves aquests missatges d’una forma directa i lúdica.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats