Saltar a continguts

Penya Blaugrana Sant Cugat del Vallès

Navegació

Menú principal

Presentació

Cartell del esdeveniment
Festa Infancia 3ª Edició 2013

La Penya Blaugrana de Sant Cugat organitza la 3a edició de la Festa de la Infància, el proper 15 de Juny 2013 a les instal•lacions municipals de Can Magí. La Festa de la Infància es una iniciativa de la Penya Blaugrana Sant Cugat que pretén difondre els valors entre els més petits amb una proposta lúdica, cultural i d'entreteniment. L'organització preveu superar els 500 participants de l'any passat. L'activitat té la col•laboració de més d'una vintena d'entitats, i el suport del FC Barcelona i de l'Ajuntament.
Amb el propòsit d'acostar la realitat de les persones amb discapacitat, aproximar-los al reciclatge i la sostenibilitat, a la cultura catalana, al respecte als animals i proposar-los la pràctica esportiva com a gaudi, la Penya ofereix als nens d'entre 3 i 12 anys un matí divers i ple d'activitats.
El camp municipal de Can Magí es transformarà en un gran espai d'entreteniment. El terreny de joc es dividirà en dues zones per a la pràctica futbolística entre diferents escoles, el lleure esportiu i educatiu i el futbol inclusiu entre altres. L'espai cultural, que inclourà actuacions musicals, lectura i conta-contes, estarà ubicat darrera de la graderia. La creativitat la podran expressar en els diferents tallers que trobaran just a l'entrada del recinte i a l'avinguda de Ragull, on hi haurà els inflables.

Us hi esperem a tots el 15 de juny!

Josep Mª Félez
President Penya Blaugrana de Sant Cugat

 

Imatge de complement
Veure fotogaleria Ampliar imatge
Festa Infancia 2ª Edició 2012

La Penya Blaugrana de Sant Cugat organitza la 2a edició de la Festa de la Infància 2012 el 7 de juliol a les instal·lacions municipals de Can Magí.

Aquest any, s’han dividit les activitats en 3 eixos ben diferenciats:
 
1.     Esportius: tot tipus d’activitats que les diferents entitats col·laboradores desenvoluparan en el seu espai i temps assignat.
2.     Lúdic/culturals: amb un escenari on actuaran mags, pallassos, malabars, conta contes, etc., així com tallers de pintura, grafits, maquillatge, etc.
3.     Sostenibles: activitats relacionades amb l’educació i coneixement del reciclatge i del medi ambient 
 
Algunes dades:
Ø Poden participar tots els nens i nenes de Sant Cugat
Ø L’entrada és gratuïta per a tothom
Ø Les activitats previstes engloben una amplia franja d’edats
Ø Es faran exhibicions de campions internacionals en diferents activitats
Ø Tenim previst que ens acompanyi en Mikel Iglesias, actor protagonista entre d’altres de la popular sèrie juvenil polseres vermelles.
Ø En els tallers que siguin adients, farem conscienciació urbana de bones pràctiques: utilització de l casc per anar en bici o monopatí, respectar mobiliari urbà, tenir cura dels vianants, etc.
Ø Hi hauran regals per a tots els participants
 
La Penya Blaugrana participa activament amb el taller Jeroni de Moragas, oferint-los 400 gots que poden llogar durant aquesta festivitat, entenent que després la gent no els tornarà. La recaptació íntegra d’aquest concepte anirà destinada a aquesta associació.
 
Esperem que aquesta proposta estiuenca tingui una bona acceptació i s’ompli l’espai reservat.
 
Us hi esperem a tots el 7 de juliol!
 
Josep Mª Félez
President Penya Blaugrana de Sant Cugat

 

Imatge del acte
Ampliar imatge
Festa Infancia 2ª Edició 2012
06/06/2012 Presentació Pública Festa

 

Ahir dimecres 6 de juny va tenir lloc la presentació del cartell promocional de la 2a Festa de la Infància, i a continuació us faig un resum de com va anar: 
·         A les 20:30h el President Félez va obrir l’acte agraint l’assistència dels presents, i va explicar que aquesta presentació és el fruit d’un esforç de molts mesos de l’entitat i que ara, que ja estem a la recta final de l’esdeveniment, és moment de donar a conèixer tota la programació prevista.
·         Tot seguit, el directiu i cap de premsa de la Penya Joan Carles Galofré va iniciar la seva intervenció definint l’objectiu de la Festa: “volem que els nens s’ho passin bé, i alhora aprenguin”. I això s’està aconseguint mobilitzant a la societat civil santcugatenca mitjançant entitats, associacions i conciutadans. El gruix de la seva intervenció va anar destinat a explicar les diferents activitats que el 7 de juliol tindran lloc a les instal·lacions municipals de Can Magí, explicant els espais assignats als partits de futbol-7 que jugaran les escoles Gerbert d’Orlhac i Collserola, Gimcanes, fit kid aeròbic, circuit de monopatí, circuit de bicis, tenis de taula, futbolí, inflable.
·         A continuació va prendre la paraula la col·laboradora de l’entitat Esther Alòs, que va explicar les activitats on va ubicat l’escenari, on actuaran pallassos, mags, contacontes, destacant l’Asun Esteva,  creadora del TEO, tallers de dibuix, maquillatge i grafits. 
Aquest acte va servir també per donar els premis als guanyadors del concurs de dibuix que ha servit de base per crear el cartell oficial de la Festa de la Infància 2012. Els guanyadors van ser: Keo Chupin, Àlex Navin, Marta Pulido i Gerard Gutiérrez 
Finalment, tots tres van comentar una sèrie d’aspectes importants: 
·         El famós actor català i amic de la Penya Blaugrana de Sant Cugat Mikel Iglesias, ídol juvenil gràcies en bona part per la sèrie “polseres vermelles” ens ha confirmat que, sempre que no tingui un imprevist professional de darrera hora, ens acompanyarà en aquesta jornada i farà la sacada d’honor del partit que jugaran a les 13:00 els equips de 6è de futbol-7 que jugaran entre el Gerbert i el Collserola.
·         S’ha arribat a un acord amb l’entitat “Taller Jeroni de Moragas” cedint-los 400 gots de plàstic que la Penya ha aconseguit perquè els lloguin i així puguin  treure un rendiment econòmic. El taller Jeroni de Moragas és una entitat que fa 40 anys es dediquen a la important tasca de suport als malalts psíquics severs.
·         Totes les actuacions són gratuïtes i l’entrada és lliure per a tothom.
·         Tots els nens tindran obsequis.
·         Hi hauran centenars de begudes gratuïtes per als nens
·         Tenim previst que assisteixin centenars de nens.
·         Abans de començar les activitats de bici i monopatí, els monitors els hi explicaran algunes normes bàsiques de conducta viària, com per exemple que tenen que dur casc, han de respectar el mobiliari urbà i als vianants, etc.
·         L’inflable ens els cedeix l’Agència de Residus de Catalunya, i serveix per, a part de que els nens s’ho passin bé , aprenguin eines de reciclatge.
·         Hi hauran 3 punts verds amb contenidors d’orgànica, paper plàstic i resta.
·         Hi haurà animació de globusflexia durant tot el matí. 
Al voltant de les 21:15h va finalitzar la presentació amb un brindis de cava i un piscolabis.

 

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats