Saltar a continguts

Penya Blaugrana Sant Cugat del Vallès

Navegació

Menú principal

La Festa

3a. edició de la Festa de la Infància 2013

Imatge de complement
Ampliar imatge

Dissabte 15 de juny ha tingut lloc la 3a edició de la Festa de la Infància de 10:00h a 14:00h. Més de 30 entitats han patrocinat i col•laborat aquesta diada organitzada per la Penya Blaugrana de Sant Cugat. Centenars de nens han pogut gaudir de l’amplia oferta que les diferents entitats els hi tenien preparades.
L’entrada ha estat lliure i gratuïta per a tots els nens i nenes de Sant Cugat.
A la inauguració i tallada de cinta han assistit el regidor d’esports Xavier Tizón, el regidor de Serveis Socials i Joventut Raul Grangé i la Sra. Lola Bou, Vicepresidenta de la Fundació del FC Barcelona. Durant els parlaments el president de la PBSC Josep Maria Félez ha volgut transmetre l’esforç que l’entitat està duent a terme darrerament en l’àmbit de caràcter social i cultural a la ciutat, i desvincular-ho de tota la feina que es fa en l’àmbit purament esportiu. El regidor Tizón ha recollit el testimoni i ha encoratjat a l’entitat a seguir en aquesta línia. La Sra. Lola Bou ha destacat la gran feina que la PBSC està fent en tot el àmbit social i cultural, i s’ha compromès a que la Fundació tornarà a donar suport a la quarta edició de la Festa de la Infància.
Els codirectors de la Festa, l’Esther Alòs i Joan Carles Galofré han fet una valoració més que positiva d’aquesta edició, i han volgut agrair la col•laboració de totes les entitats que han volgut participar-hi de forma desinteressada.
La Festa ha comptat amb un Speaker de gala, l’Àlex López, subdirector i Cap d’esports del Diari de Sant Cugat, el qual ha conduit de forma magistral les quatre hores que ha durat l’esdeveniment.
Tots els nens i nenes que han assistit s’han endut una bossa plena de regals que els diferents patrocinadors han cedit per aquest dia.
Al final de la festa s’ha procedit al sorteig de varis productes, entre els quals destaca una pilota del FC Barcelona signada pels jugadors, i una samarreta també del FC Barcelona signada per Messi, Iniesta, Xavi, Puyol i Abidal.

 

La Festa a la Premsa

Adjuntem enllaços a alguns dels mitjans que s'han fet reso de la Festa de la Infància.

Equips de les escoles que han participat a la festa
Ampliar imatge Link
Imatge de complement

Èxit de participació a la Festa de la Infància 2012

Imatge previa al partir entre els nens de 6é. del Gerbert i Collserola
Veure fotogaleria Ampliar imatge

Al matí del dissabte 7 de juliol va tenir lloc la 2a edició de la Festa de la Infància organitzada per la Penya Blaugrana de Sant Cugat. En aquesta edició s'ha volgut treballar especialment en activitats relacionades amb el respecte del medi ambient, la solidaritat, l'esport i la cultura. Per aconseguir els objectius marcats es va treballar des d'un inici buscant la implicació de les entitats i col·laboradors particulars locals. I aquest precisament és un dels grans èxits que els coordinadors d'aquest esdeveniment, l'Esther Alòs i en Joan Carles Galofré han volgut ressaltar de forma especial, i és que en els moments tan complicats que viu la societat totes les activitats es van poder oferir gràcies a la col·laboració desinteressada i amb l'esforç de tots els col·laboradors.
Els gairebé 600 nens que van anar passant per les instal·lacions municipals de Can Magí , doblant la xifra aconseguida en la primera edició, van poder realitzar entre d'altres d'activitats tan diverses com karate (KSC), tenis de taula (UESC), fit kid aeròbic (Centre Eurofitness), "Quatre i el Cabu" (Team Partners), veure actuacions del famós Mag televisiu Vaxi, del pallasso Dr. Sapastre, experiments a càrrec del "Lladre dels guants blancs", contacontes a càrrec de l'Assun Esteban (creadora del Teo), contes en Anglès i Català, tallers de pintura, circuit de bicis i de patinets. Aquestes darreres activitats estaven precedides per una petita formació als nens on se'ls explicava que han de ser respectuosos amb el mobiliari urbà i amb els vianants i que sempre han de dur proteccions per la seva seguretat. L'equip "Bestial Wolf" va oferir una demostració que va deixar bocabadat a tothom.
Paral·lelament es van jugar 4 partits de diferents categories entre les escoles del Gerbert D'Orlhac i el Collserola, i on tots els jugadors convocats van rebre medalles. Els centenars de nens assistents van sortir amb una bossa plena de regals que els diferents patrocinadors havien cedit prèviament a l'organització.
El locutor de ràdio Joan Vellver va ser l'encarregat d'amenitzar tota la jornada i anava explicant molt detalladament tot allò que anava succeint en cada moment a les diferents zones en les que l?organització va dividir el recinte.
La part protocol·lària es va produir a les 12:00h, quan les autoritats assistents van fer la tradicional "tallada de cinta". El Regidor d'Esports Xavier Tizón va ser l'encarregat de tallar els trossos de cinta que va repartit als també regidors Raül Grangé i Silvia Cazorla, al president Félez, i al Patró de la Fundació del FC Barcelona Antoni Tombas, el qual va valorar molt positivament la tasca formativa i educacional que mitjançant l'esport, la Penya fa de forma continuada en tots els seus actes. A continuació Alòs, Galofré i el president Félez van acompanyar la comitiva ensenyant de prop cadascuna de les activitats que s'estaven produint.
L'inflable de l'Agència de Residus de Catalunya va ser una de les estrelles de les activitats proposades, i on els monitors explicaven als més menuts com s'ha de reciclar al matix temps que els nens s'ho passaven d'allò més bé.
El president Félez va resumir l'esdeveniment en clau blaugrana, fent referència a l'himne culé: "tots units fem força". També va avançar que la organització ja està treballant en la propera edició per seguir creixent i poder oferir encara més serveis i més activitats.

La Festa a la Premsa

Adjuntem enllaços a alguns dels mijans que s'han fet resó de la Festa de la Infància.

 

Imatge de complement
Ampliar imatge

La Festa al Cugat.cat

La Festa al Tot Sant Cugat.

La Festa a Youtube

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats