Saltar a continguts

Penya Blaugrana Sant Cugat del Vallès

Navegació

Menú principal

1ª Edició Any 2014

Imatge de complement

Benvinguts a la Primera Edició del Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7

 

                              “Enganxa’t als bons hàbits”

 

En aquesta pàgina anirem publicant els esdeveniments, documents i fets que fan referència al torneig que disputaran els equips de futbol formats per nois i noies des de 1r. de ESO a 2n de Batxillerat  del nostre entorn.

Torneig Nocturn Mixte de Futbol 7

1. INTRODUCCIÓ
La Penya Blaugrana de Sant Cugat, per la seva inquietud social i integradora organitza un torneig nocturn mixte de futbol 7 entre els joves de Sant Cugat. Per aconseguir-ho ha trobat en Teampartners l’aliat idoni. El torneig es dividirà en 2 grups: 1r Grup (de 1r ESO a 3r ESO), i 2n Grup (de 4t d’ESO a 2n Batxillerat)

2. ORGANITZADORS
La Penya Blaugrana de Sant Cugat i Teampartners uneixen esforços i experiència per oferir als joves un esdeveniment integrador i formatiu, tot barrejat amb una competició esportiva.

3. COL•LABORADORS
Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i Creu Roja Sant Cugat - Rubí - Valldoreix

4. OBJECTIU GENERAL
Esdeveniment esportiu amb un objectiu clarament pedagògic i integrador, on destaquem els següents missatges que volem transmetre:
a) Es durà una campanya paral•lela i integrada en l’activitat desenvolupada per La Creu Roja on es treballarà per la conscienciació del perill i en la prevenció del consum de begudes alcohòliques entre els joves
b) Es treballarà en la igualtat dels dos sexes
c) Es potenciarà la pràctica de l’esport femení
d) Concienciació als joves dels bons hàbits alimentaris

5. DESTINATARIS
Edats: de 12 a 18 anys
Gènere: nois i noies
Activitat dirigida a: tots els instituts i centres escolars de Sant Cugat, així com a casals, centres cívics per a joves, entitats esportives i culturals.

6. CALENDARI
Dissabte 26 d’abril del 2014 a les 21:00h. Els participants hauran de presentar-se al camp de Can Magí a les 20:00h

7. INSTAL•LACIONS
ZEM de Can Magí
2 camps de futbol 7
4 vestidors
8. PLA D’ACTIVITATS / PROGRAMA
1. 16 equips, del quals 8 jugaran el 1r torn i els altres 8 jugaran el 2n torn.
2. Cada equip jugarà un mínim de 3 partits.
3. Els partits seran de 20’.
4. Els equips han d’estar formats com a mínim per 3 noies.
5. Els equips han d’estar formats com a mínim per 3 nois.
6. Sempre haurà d’estar al camp com a mínim una jugadora per equip.
7. Els participants jugaran amb sabatilles esportives.
8. Tots els participants rebran la mateixa medalla i els equips guanyadors que participin rebran una copa.
9. Tots els participants rebran una samarreta commemorativa.


9. HORARI
1r Grup: de 21:00h a 00:00h
2n Grup: de 00:00h a 3:00h

10. SERVEIS COMPLEMENTARIS
Servei de bar i de restauració
No es vendran begudes alcohòliques

11. PLACES
Màxim de 16 equips
Jugadors per equip: entre 9 i 12

12. PREU INSCRIPCIÓ
El cost d’inscripció és de 30€/equip

13. ALTRES CONSIDERACIONS
La campanya de conscienciació no només va dirigida als prop de 180 joves que està previst que participin directament en el torneig, sinó que l’activitat també intentarà arribar als joves que tenim previst que els acompanyin i que veuran els partits com a públic.

 

 

Sant Cugat celebrarà un torneig nocturn de Futbol 7 adreçat a joves per “enganxar-los als bons hàbits”
El Torneig es disputarà el 26 d’abril de 9 de la nit a 3 de la matinada al camp de futbol de can Magí. A més de la competició esportiva, s’han organitzat tallers de sensibilització per informar els joves sobre hàbits alimentaris o sobre els efectes de les begudes alcohòliques. També es treballaran valors com la igualtat de gènere, ja que els equips de futbol hauran de ser mixtos
El Torneig, organitzat per la Penya Blaugrana Sant Cugat i Teampartners, compta amb la col•laboració de l’Ajuntament i la Creu Roja Sant Cugat – Rubí – Valldoreix. Les inscripcions s’han de fer a les oficines de l’OMET
El regidor de Serveis Socials, Sanitat i Joventut, Raül Grangé, i el regidor d’Esports, Xavier Tizón, han assistit aquesta tarda a la presentació del 1r Torneig nocturn mixt de futbol 7 “Enganxa’t als bons hàbits”, que se celebrarà el dissabte 26 d’abril entre les 21 i les 3 hores a la Zona Esportiva Municipal de can Magí. El Torneig, organitzat per la Penya Blaugrana Sant Cugat i Teampartners, compta amb la col•laboració de l’Ajuntament i la Creu Roja Sant Cugat – Rubí – Valldoreix.
La presentació s’ha fet a la sala de plens de l’Ajuntament i també ha comptat amb la presència del vicepresident de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Joan Carles Galofré, el gerent de Teampartners, Xavier Requeno, i el directiu del FC Barcelona, Josep Castellà.
El torneig va dirigit a joves d’entre 12 i 18 anys (ESO i Batxillerat). S’organitzaran equips d’entre 9 i 12 joves, amb un mínim de 3 nois o de 3 noies. Cada equip jugarà un mínim de tres partits, de 20 minuts de durada, amb dos tipus d’horaris: de 21 a 00 hores (1er a 3er ESO) i de 00 a 3 hores (4rt ESO a 2on Batxillerat). Hi haurà servei de bar i restauració i quatre vestidors amb dutxes. Les inscripcions tenen un cost de 30 € per equip i s’han de formalitzar a les oficines de l’OMET (passatge Baró de Coubertin, 5).
Paral•lelament el torneig comptarà amb 4 tallers de sensibilització a càrrec de la Creu Roja, pensats per treballar pedagògicament valors com la igualtat o aspectes com els hàbits alimentaris i els efectes de les begudes alcohòliques. Aquest últim tema es treballarà mitjançant un taller on els participants aniran en patinet amb unes ulleres que distorsionen la visió per simular els reflexos d’una persona beguda.
El regidor de Serveis Socials, Sanitat i Joventut, Raül Grangé, ha destacat que “la finalitat d’aquesta iniciativa no és només esportiva, sinó que sobretot és la conscienciació entre els joves de la importància dels hàbits saludables”. Grangé també ha felicitat la Penya Blaugrana Sant Cugat per haver organitzat aquest torneig juntament amb Teampartners i “per la extraordinària tasca que du a terme a la ciutat i els valors que transmet als més joves”.
D’altra banda, el vicepresident de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Joan Carles Galofré, ha subratllat que “l’objectiu de l’activitat és transmetre informació als joves en clau positiva. El que intentem és que estiguin el màxim d’informats perquè puguin prendre les seves pròpies decisions”. Així mateix, el gerent de Teampartners, Xavier Requeno, ha dit que “aquest torneig té un valor afegit i per això des d’un principi vam apostar-hi des d’un primer moment”.
Finalment, el regidor d’Esports, Xavier Tizón, ha remarcat la idea que “l’esport sigui un vehicle de transmissió de valors i d’integració” així com la importància de fomentar l’esport femení.
 

0 resultats trobats
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats